Persoonlijk
0
Winkelwagen
Engelse vlag

Dé ultieme sneaker schoonmaakset

Het schoonmaken van je sneakers kan soms best een uitdaging zijn. Om jou het levens iets makkelijker te maken ontwikkelden wij van Dr. FrisK dé ultieme sneaker schoonmaakset die het schoonmaken je sneakers veel eenvoudiger maakt, zonder je sneakers te beschadigen. Uren productonderzoek leidde uiteindelijk tot Dr.FrisK Sneaker Cleaner Kit. Ontdek de voordelen en hoe onze set werkt.


sneaker schoonmaakset

Schoonmaakset voor alle materialen sneakers

Dr. FrisK sneaker schoonmaakset is geschikt voor onder andere leer, suède, rubber, linnen, nylon, plastic en vinyl. Deze set is dus geschikt voor vrijwel alle materialen sneakers. Echter, voor kwetsbare materialen als Suède, Nubuck of Mesh, kun je beter gebruik maken van een zachtere borstel. Speciaal hiervoor hebben we de Dr. FrisK Premium Borstel ontwikkeld.  

schoonmaakset sneakers
 

Dit krijg je in de set

De sneaker schoonmaakset van Dr. FrisK bestaat uit drie onmisbare producten voor het perfect schoonmaken van je sneakers. Dit krijg je in de set:
  • Dr. FrisK Sneaker Cleaner: Ons eigen unieke recept! Dit schoonmaakmiddel speciaal voor sneakers is voor 98% biologisch afbreekbaar. Het is een zacht schuimend middel dat je sneaker zeer effectief reinigt. Het verwijdert direct vuil en vlekken. Eén flesje van 118 ml Sneaker Cleaner kan (bij normaal gebruik) zeker 100 keer je sneakers reinigen.
  • Standaard Dr. FrisK Borstel: Deze Borstel is gemaakt van synthetische vezels en verwijdert eenvoudig hardnekkig vuil en vlekken. Voor Suede of Nubuck kun je voor het beste resultaat de Dr. FrisK Suède Borstel gebruiken of een premium borstel met natuurlijke haarvezels. Deze bestel zijn los te bestellen in onze webshop. 
  • Dr. FrisK Microvezel doek: Een extreem absorberende en sneldrogend doekje die je gebruikt om het schoonmaakmiddel en vocht van je sneakers te verwijderen. Dankzij microscopische haakjes verdwijnt eventueel resterend vuil direct in deze microvezel doek.
 

Zo ga je te werk

Het gebruik van de Dr. FrisK sneaker schoonmaakset is heel eenvoudig. Volg onderstaand stappenplan om je sneakers weer te doen shinen:
  1. Dompel de borstel in een bakje met water
  2. Breng een kleine hoeveelheid Dr. FrisK Sneaker Cleaner aan op de borstel
  3. Borstel de sneaker zorgvuldig op alle oppervlakken rondom de schoen
  4. Neem het resterende schuim en vocht af met de microvezeldoek
  5. Wil je de veters schoonmaken? Doe de veters in een kommetje met Dr. FrisK Sneaker Cleaner en laat deze de hele nacht intrekken. Droog deze vervolgens af met de Dr. Frisk Microvezel doek.
 
 

Na een behandeling

Het resultaat na een behandeling met de Dr. Frisk Sneaker schoonmaakset is verbazingwekkend. Je sneakers zien er namelijk écht weer als nieuw uit! Te mooi om waar te zijn? Wij weten dat dit niet het geval is, maar je zult het zelf moeten ervaren om helemaal overtuigd te raken.

sneaker cleaner set
 

Dr. FrisK sneaker schoonmaakset bestellen?

Heb je nog vragen over onze sneaker schoonmaakset? Stuur ons dan gerust een berichtje, we doen er graag alles aan je sneakers weer spik en span te maken! Wil je direct een setje bestellen? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop. Bestel je één of twee producten extra, dan profiteer je direct van gratis verzending.